Hoe maak je als man een casual look stijlvol - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Hoe maak je als man een casual look stijlvol


We willen er natuurlijk allemaal goed uitzien, ook als we een casual outfit dragen. Soms is het alleen lastig om een goede balans tussen comfort en stijl te vinden. Door een paar slimme keuzes te maken zie je er altijd goed uit, wat de gelegenheid ook is. Zo kan een goede trui wonderen doen voor je look. Kies een trui die goed past en die van kwalitatieve materialen is gemaakt en vermijd truien die te klein of te groot zijn. De juiste kleur en het juiste model kunnen echt een wereld van verschil maken. Truien voor heren zijn in veel stijlen en kleuren te krijgen, perfect dus voor een casual maar stijlvolle look.  

Combineer met de juiste broek

Begin voor je stijlvolle casual look bij de basis: een goede broek. Kies een nette chino of donkere jeans en vermijd te strakke of te wijde broeken. Als je een goed passende broek draagt heb je een verzorgde uitstraling. Combineer je broek bijvoorbeeld met een mooie riem en zorg ervoor dat de kleur van de riem past bij de kleur van je schoenen om zo je outfit compleet te maken. Andere accessoires kunnen je outfit van simpel in stijlvol veranderen. Hierbij kun je denken aan een horloge of een paar nette schoenen. Kies wel voor accessoires die bij jouw eigen stijl passen en overdrijf het niet. Less is more.  

Overhemden voor een nette uitstraling

Iets dat je outfit net een beetje extra kan geven is een mooi overhemd, zoals een overhemd in een effen kleur of eentje met een subtiel patroon. Ook hier zorg je dat het goed past en het niet te strak of te los zit. Wil je een meer ontspannen look, rol dan de mouwen op. Een overhemd kan je ook makkelijk met een vest of een trui combineren voor een gelaagde look. Weet je wat ook een stijlvol effect kan hebben voor je casual look? Een element van formele kleding, zoals een jasje of blazer. Het zorgt voor een verzorgde outfit, zonder dat het al te formeel is. Maar als er een moment is dat je echt niet casual wil gaan, dan is het wel een bruiloft! Voor deze speciale gelegenheid kies je natuurlijk een mooi trouwpak voor heren.  

Let op details

Details kunnen echt het verschil maken. Zorg er daarom voor dat de kleding die je draagt schoon en gestreken is. Haal pluisjes van je truien en geef je schoenen een goede poetsbeurt. Deze kleine details hebben veel invloed op je algehele uitstraling. Door deze tips toe te passen kun jij iedere casual look in een stijlvolle outfit veranderen. Als laatste tip: wees zelfverzekerd en draag je kleding met trots, dan zie jij er altijd op je best uit.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Only For Men.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

Geen opmerkingen

Een reactie posten