4 budgettips voor het organiseren van een babyshower - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

4 budgettips voor het organiseren van een babyshower


Babyshower

Organiseer je binnenkort een babyshower? Bijvoorbeeld voor je zus, een goede vriendin of nichtje? En kun je wel wat hulp gebruiken bij de organisatie? The Budget Life to the rescue! In dit artikel deel ik, samen met Xenos, leuke (budget)tips voor het organiseren van een onvergetelijke babyshower.

Tip 1: Shop betaalbare versiering en andere babyshower items bij Xenos

Bij Xenos kun je helemaal losgaan voor de leukste babyshower versiering, zonder dat je je bankrekening compleet hoeft te plunderen. Hier vind je zoveel leuke, betaalbare items! Mijn favorieten?

  • Een ballonnenboog (in zowel roze of blauw als allerlei andere kleuren, net wat je leuk vindt)
  • Babyshower invulkaarten: superleuk aandenken aan de babyshower
  • De cake topper "Oh baby!"
  • Confetti in roze of blauw: mega leuk om op de tafel te strooien
  • De gouden folieballonnen met de tekst "Baby"
  • Superleuke pompons, die je bijvoorbeeld aan de stoelen kan hangen


Tip 2: Koop items die je makkelijk kan hergebruiken

Zonde natuurlijk om die leuke slingers, servies en andere items alleen voor de babyshower te gebruiken. Want heel veel items van Xenos kan je gewoon weer hergebruiken voor een ander feest! Zeker als je kiest voor items in wat neutralere tinten kun je ze gewoon weer gebruiken voor een volgend feestje of verjaardag. Of zelfs voor een volgende babyshower!

En als je bepaalde items toch niet meer gebruikt, maar ze nog prima meekunnen voor een nieuwe ronde, kun je ze na afloop misschien zelfs wel verkopen op Marktplaats?

Tip 3: Maak zelf versiering, lekkere baksels en meer

De ideale tip voor alle creatievelingen onder ons: veel versiering en andere items voor de babyshower kun je gewoon zelf maken! Doe inspiratie op op Pinterest, zoek leuke DIY's op op YouTube en ga creatief aan de slag met alle knutselspullen die je al in huis hebt. Een aantal tips:

  • Maak leuke slingers, bijvoorbeeld in het roze of blauw als het geslacht van het kindje al bekend is.
  • Knip de letters "BABYSHOWER" en de naam van de zwangere uit van mooi gekleurd karton en hang deze op.
  • Maak zelf invulkaartjes (bijvoorbeeld met behulp van Canva) waarop alle aanwezigen van de babyshower het geslacht, de naam, het gewicht, de lengte en de geboortedatum van de baby kunnen raden.
En ben je een ster in de keuken? Dan kun je natuurlijk je baktalenten in de strijd gooien om de lekkerste baksels en hapjes zelf te maken voor de babyshower. Zo ben je een stuk goedkoper uit dan wanneer je bijvoorbeeld taart bij een bakker haalt of een cateraar laat komen. Van cakepops tot koekjes, taart en hartige hapjes: jij krijgt het wel voor elkaar!

Tip 4: Bedenk leuke activiteiten die niets of niet veel hoeven te kosten

Als de versiering, hapjes en drankjes geregeld zijn, is het tijd voor het volgende agendapunt: de activiteiten tijdens een babyshower. Superleuk om het gezelschap wat beter te leren kennen en natuurlijk ideaal vermaak tijdens een babyshower.
Drie ideeën voor leuke babyshoweractiviteiten die niet veel hoeven te kosten (of zelfs zo goed als gratis zijn!):
  • Babyfoto's raden. Iedereen neemt een babyfoto mee van zichzelf. Deze hang je aan een lijn met knijpertjes en plak op elke foto een cijfertje. Aan de aanwezigen op de babyshower de taak om te raden wie wie is! Laat iedereen op een papiertje achter elk cijfer de vermoedelijke naam van de baby te zetten. Iedereen mag natuurlijk zelf onthullen welke babyfoto van hem of haar is. Lachen gegarandeerd!
  • Babyhapjes proeven. Die kun je natuurlijk heel goed zelf maken of je koopt kant-en-klare babyhapjes van een budgetmerk in de supermarkt. Aan de zwangere de taak om te raden welke ingrediënten er in elk hapje zitten.
  • Slinger maken voor in de babykamer. Verzamel leuke kaartjes en kartonnetjes en laat alle aanwezigen van de babyshower deze versieren. Ze kunnen hier ook een mooie wens opzetten voor de baby. Het resultaat? Een superleuke slinger voor in de babykamer!

Dit artikel is een samenwerking met Xenos.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

Geen opmerkingen

Een reactie posten