Spijkerbroek voor mannen kopen? Hier moet je op letten! - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Spijkerbroek voor mannen kopen? Hier moet je op letten!


Spijkerbroek heren

De spijkerbroek: bij veel mannen en vrouwen niet weg te denken uit hun kledingkast. Een spijkerbroek kun je immers het hele jaar door dragen en kun je supermakkelijk combineren met andere kledingstukken. Ben je op zoek naar een fijne heren spijkerbroek, bijvoorbeeld van Vanguard, waar je lang plezier van hebt? Dit zijn 6 dingen waar je op moet letten bij het kopen van een spijkerbroek voor heren.

1. Pasvorm

Het begint natuurlijk bij het type spijkerbroek, oftewel het model of de pasvorm. Er zijn verschillende pasvormen beschikbaar, zoals skinny jeans, slim fit jeans, regular fits en loose fit. Aan jou natuurlijk de keuze welke spijkerbroek je mooi vindt en lekker vindt zitten.

2. Maat

Let ook goed op de maten, want die willen nog wel eens verschillen per merk en broek. De maat van een herenbroek wordt vaak uitgedrukt in twee maten, namelijk de taillemaat en beenlengte. Hoe breder je taille of hoe langer je benen, hoe groter beide maten zijn. Laat je maten opmeten in de winkel als je twijfelt wat je maat is of bestel online voor de zekerheid twee maten. 

3. Wassing en kleur

Spijkerbroeken zijn verkrijgbaar in verschillende wassingen en kleuren, van lichtblauw tot donker indigo en zelfs zwart. Kies een kleur spijkerbroek die goed bij je past en een goede aanvulling is op je garderobe. Een spijkerbroek die nog niet lijkt op de andere broeken uit je kast én een broek die je goed kan combineren met andere kledingstukken, is een goede aanvulling op je garderobe!

4. Details

Naast pasvorm, wassing en kleur is er nog iets waar je op moet letten: de details van de spijkerbroek! Veel broeken zijn voorzien van details zoals broekzakken, stiksels, knopen en ritsen. Die beïnvloeden natuurlijk de uitstraling van de spijkerbroek. Is de broek bijvoorbeeld voorzien van gouden details, terwijl je zilveren sieraden draagt? Dan vind je die combinatie misschien minder mooi.

5. Kwaliteit

Als je kiest voor een tijdloze spijkerbroek, dan is het natuurlijk wel zo fijn als deze lang meegaat. Kies voor een spijkerbroek van goede kwaliteit, met een goede pasvorm en die bij voorkeur milieuvriendelijk is geproduceerd. Let op erkende keurmerken op het label of vraag het na bij het winkelpersoneel. En wees kritisch: betaal je alleen voor het merk, of ook echt voor de kwaliteit?

6. Comfort

Tot slot is het wel zo fijn als de spijkerbroek comfortabel zit en voldoende bewegingsvrijheid biedt. Want niemand zit te wachten op een te strakke broek die knelt. Kies bij voorkeur voor een spijkerbroek waarbij stretch in de stof verwerkt is. Deze jeans zijn elastischer en bewegen moeiteloos met je mee!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Suitable Herenmode.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

Geen opmerkingen

Een reactie posten