Etiketten: alle informatie in een oogopslag - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Etiketten: alle informatie in een oogopslag


Classificeren, organiseren, opruimen en alles netjes op zijn plekje. De mens was de mens niet geweest als we niet alles overzichtelijk hadden gemaakt. Voor het runnen van een succesvol bedrijf, het overzicht houden op je klaslokaal of simpelweg voor de netheid in huis, komen etiketten goed van pas om alles een thuis te geven. Etiketten zien we vandaag de dag overal om ons heen geven dingen een doel. Zo kan een oude map weer een nieuw doel krijgen door het met een etiket toe te wijzen aan een nieuwe afdeling op kantoor en komt je pakje op het juiste adres aan door de informatie op het etiket. De etiketten zijn in vele vormen en maten te krijgen en sommige zijn ook gerecycled, goed voor het milieu!

Etiketten voor op je zaak, hoe kan je ze gebruiken?

Er zijn vele manieren hoe etiketten van Avery je zaak soepel kunnen laten lopen. Bij het organiseren van de administratie heb je mappen en ordners nodig. Om de inhoud hiervan duidelijk te maken zonder dat je alles hoeft te openen zijn er ordnerrugetiketten of etiketten voor hangmappen. Zo hoef je de kast maar te openen en met een blik zie je wat je nodig hebt. Naast etiketten kan je ook insteekkaarten maken die in het plastic mapje gaan. Ook schijnen de etiketten niet door zodat je er voor nieuw gebruik gewoon een nieuw etiket overheen plakt. Of je trekt ze er gewoon vanaf! 

Pakketje de deur uit? 

Veel ondernemers sturen artikelen van hot naar her en om duidelijkheid te scheppen in de chaos van het postverkeer, is een goed etiket van belang. Zo zijn er frankeeretiketten met een ruimte voor een adres, QR-code of voor een postzegel. Klein maar uitermate handig! Verstuur je vaak pakketten met leveringsnota’s, brieven of facturen? Dan is een geïntegreerd etiket dat ook functioneert als pakbon of factuur als twee vliegen in één klap! Ook als je een speciale lading hebt, zijn er etiketten met waarschuwingssymbolen die aangeven dat de post rechtop moet blijven, breekbaar is of niet tegen regen of zon kan.

Leuk voor in de winkel, want het oog wil ook wat

Als winkelier zijnde moet je de aandacht van de klant al pakken als ze het product op afstand zien. Daarvoor zijn er productetiketten waarop het logo alle aandacht roept die je product verdient. Met een mooie aankleding vliegen je artikelen de winkel uit! Daarnaast kan je de etiketten ook gebruiken voor de nodige productinformatie op de achterkant en is je koopwaar van alles voorzien. Natuurlijk zijn er allerlei doelen waarvoor je een etiket kan gebruiken en gaandeweg zal je deze tijdens je ondernemerschap tegenkomen. Maar hoeveel het ook lijkt, je hebt het allemaal geprint in een handomdraai!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Avery.


Deze blogs vind je misschien ook leuk:

Geen opmerkingen

Een reactie posten